Benvinguts!

Benvinguts al nou blog d’Ambients Florals!

Som una empresa d’esdeveniments florals amb més de 35 anys d’experiència en el sector de la flor i, desde fa 10 anys, treballem exclusivament per a esdeveniments d’empresa, decoració d’stands i fires, hotels, festes, casaments i jardins.

Ambients Florals som una empresa pionera en el sector. Comptem amb un equip de professionals que elabora treballs originals i ofereixen un tracte personalitzat a tots els clients. En l’ànim del constant desenvolupament i per a millorar la experiència de l’usuari, hem renovat completament la nostra pàgina web i li hem donat un aire més modern. A més a més, estem presents en xarxes socials com Instagram i Facebook per a que tothom pugui seguir els nostres treballs dia a dia.

ambients blog

Esperem trobar-vos per aquí, gràcies per seguir-nos!

Equip d’Ambients Florals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: